Професијата ви открива каков е во кревет

Loading...

Постојат жени кои ги обожуваат мажите во униформа, како и оние што не можат да одолеат на доктори. Мислите дека тоа не е поврзано со ништо и дека нема смисла? Грешите.

 

Големото истражување на страната Redbook дојде до интересни сознанија – професијата на вашиот партнер може да ви открие каков љубовник е всушност тој. “Добиените резултати имаат смисла.

 

На пример, ако мажот е механичар и по цел ден работи со автомобилски делови, ги попрва, составува и се занимава со нив, не е ни чудно што ќе биде заинтересиран за деловите на женското тело и ќе се посвети на нивно истражување” вели сексуалниот терапевт Линда Де Вилерс. 

 

Мажи во униформа

Како што покажа истажувањето, полицајците, пилотите, пожарникарите, војниците, осносно накратко маџите во униформа се покажале како доста добри љубовници. Нивна главна цел е жената да биде задоволена. Во просек добиваат оцена многу добар или одличен. Единстевно нешто што им недостасува во креветот е малку повеќе авантура.

 

Доктори

Според истражувањето, лекарите се нежни и романтични љубовници. Одлични се во оралниот секс, но лоши во предиграта. Сепак, знаат се точно коаде се наоѓа и како функционира на женското тело и затоа се сметаат за повеќе подоготвени од обичните “смртници”. Сепак, сексот со нив знае да трае кратко. Добрата вест е што практикуиваат редовен и активен секс.

 

Продавачи

Продавачите сакаат секс секој ден, а посебно уживаат во играњето улоги во кревет или користењето секс играчки. Напорни се, и често знаат да ја наговараат жената на секс кога таа не е расположена, но имаат и зошто. Сексот со нив е маратонски долг!

loading...