Меѓународен саем на автомобили привлечен за секого

Loading...

Во Гуангзоу во Кина, беше одржан 10тиот меѓународен саем на автомобули, а организаторите се погрижија излегувањето на најновите модели да не помине без оние детали кои ги привлекуваат и оние кои не се 'луди за автомобили'.

 

Се разбира дека станува збор за жените кои и оваа година привлекоа најголемо медиумско внимание, подеднакво исто како и претставените автомобили.

Авто шоуто во Кина се смета за еден од најважните настани од овој вид, а организаторите се погрижија да се посвети големо внимание како на домашните брендови на автомобили, така и на меѓународните.

 

 

 

loading...