Спортски незгодни удари

За некого е смешно, но не  за припадниците на машкиот пол. Тие велат дека не постои поголема болка од удар на  'незгодното место'.

 

Некогаш случајно, некогаш не, но има такви моменти се неминовни и во спортот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви претставуваме неколку фотографии направени во вистински момент. 

Изгледа прилично болно…

 

 

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: