Фото: Совршена дневна соба

Таа е насловена од своите архитекти како „Црна куќа“ и се наоѓа во Јужна Африка.

 

Сепак ние сметавме дека е идеален избор за нашите читатели да добијат некоја нова идеја за уредување на просторот во којшто го поминуваат својот најголем дел од времето.

Пронајдете не на следниве мрежи: