Фото: Ана Николиќ ја покажа тангата

Loading...

Ана Николиќ покрај тоа што ја познаваме како една од најдобрите пеачки во соседна Србија, сепак би можеле да додадеме дека достојно би можела да се пофали и со статусот на секс симбол.
Но, она нешто коешто навидум и постана нешто сосема нормално и вообичаено за преубавата Ана, е нејзиното зачестено покажување на врвните квалитети, а и атрибути.
Секако секој момент не би бил доволно привлечен доколку не е доловен со некоја сочна фотографија.
Во прилог погледнете ги фотографиите.
 

loading...