Фото: Tрансформациите на Ријана

Loading...

Сите ја знаеме по нејзината несебичност кон секојдневното споделување на контраверзни фотографии на својот Твитер профил.

Но, немирната Ријана како и секогаш покрај своите “безобразни фотографии”, често не изненадува и со нејзините трансформации во поглед на нејзиниот изглед.

Од скромната девојка од Барбадос, па се до црната, црвената, па и русокасоа верзија на оваа холивудска ѕвезда.

loading...