Фото: Еве од кого ја научил позата Балотели

Loading...

Во јавноста е се повеќе актуелен и препознатлив по својата старо-нова, сегашно-мината девојка Рафаела која наскоро треба да се породи со нивното прво дете.

Но, да се потсетиме и некои од неговите спортски моменти, или добро познатата поза којашто постана исто така негов препознатлив знак, но со хумористична конотација.

 

 

 

 

loading...