Колку минути трае идеалниот секс?

Loading...

Сексолозите се изјаснија – краткиот секс е најдобар!

Според некои оценките се дека оптималното прифатливо време траење на еден сексуален чин нетреба да изнесува повеке од 13 минути.

Секоја минута повеќе се смета за апсолутно губење време.

Сексолозите исто така дошле до податок дека жените се задоволуваат прилично брзо, дека пак на мажите им е потребно малку повеќе време.

 

 

loading...