Видео: „Фудбалските трикови“ на дефанзивецот Тиаго Хелено

Loading...

Дефанзивецот на Палмеирас, Тиаго Хелено, им покажа на своите соиграчи на тренингот неколку фудбалски трикови. Не е премногу спектакуларно, но, доколку се земе во предвид дека тој е централен дефанзивец, тогаш вреди да се погледне.

loading...