Шубара на глава и Станија е подготвена за зимата

Loading...

 

Српската старлета Станија Добрејовиќ е подготвена за зимата. Освен долна облека, таа се припреми и со сребрено мини здолниште но и шубара за да и биде топло.

 

Стајлингот го потполни со адекватна торба и секако со фотографија која не може да не биде објавена на социјалните мрежи. Нејзините пријатели позитивно реагираа на нејзиниот најнов моден крик, кој собра рекордно многу лајкови…

 

Забележливо е дека Станија ќе ја дочека оваа зима подготвена, иако не се откажува од своето заштитно мини здолниште…

loading...