Millionnares Club – Секоја недела бидете дел од најдобрите хип-хоп забави во градот

Loading...

Сигурно сте уморни од постојаното планирање како најдобро би го поминале времето од викендот кој претстои.

За да не би си создавале дополнителни главоболки, препуштете му го задоволството на Millionnares Club, најновиот диско клуб во Скопје кој со совршената агенда сигурно ќе ги задоволи и оствари сите ваши потреби и критериуми, притоа правејќи го вашиот викенд одмор незаборавен.

Во прилог погледнете ја следната агенда.

 

А како надополнување вечерва препуштете си го уживањето со најдобрата забава во градот. Вистинска Хип-Хоп револуција, со висок адреналин. 

 

Недела 25-ти Ноември, со почеток од 23:55 минути бидете дел и сведоци од беспрекорната организација и прекрасна атмосфера овозможена од страна на светски познатиот DJ Full BASS, настан зачинет и со настапот на Fub Faya.

Вистинска хип-хоп забава овозможена од странски изведувачи. 

 

Влезиниците се по цена од 150 денари со вклучена конзумација, додека дополнителни информации и резервации би можеле да направите и добиете на телефонскиот број 075/338-666 како и Facebook страната https://www.facebook.com/events/167058716773056/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...