Видео: Во Аргентина претепан судија

Loading...

Леандро Скијави, аргентинецот кој доби исклучување на мечот а потоа физички се пресмета со главниот судија на натпреварот, поради овој потег тој доби шест-годишна суспензија, а неговите играчи кои учествуваа во нападот над судијата добија по едногодишна суспензија.

loading...