Фото: Оваа девојка официјално има најубаво тело. Би излегле со неа на кафе?

Loading...

Австриката бодибилдерка Керолин Ванг го освои првото место на натпреварот за најубаво боди-билдинг тело, во Даблин, годинава.

Кога во јавноста ќе се појават слики од девојки кои се занимаваат со боди-билдинг, секогаш постои по некоја зачудена реакција, поради условно решено чудниот и не женстевн изглед на нивните тела. Но Керолин тотално ги засени сите нејзини претходнички и самоуверено го освои првото место. Погледнете ги фотографиите од оваа девојка која официјално ја поседува титулата најубаво тело.

loading...