Љубовта меѓу Наташа и Влада цвета

Loading...

Популарниот манекен непрекинато ја бакнувал својата поубава половина пред очите на голем број на гости во еден од белградските клубови каде тој стана негов ко-сопственик.

 

Владимир Вуксановиќ и Наташа Беквалац веќе одамна не ја кријат својата љубов. Имено, овој популарен пар многу често може да се забележи како разменува нежности во јавноста. 

 

Нивното последно појавување во јавноста беше по повод прославата за купувањето на клубот Disco 5 во Белград од страна на атрактивниот манекен. Со нив беа забележани и нејзината сестра Кристина Беквалац и Огнен Кајганиќ кои воедно му беа и колеги на Влада во реалното шоу Преживеан.

 

 

Љубовта помеѓу нив навистина може да се почувствува…

loading...