8 начини како да му го поматите умот!

Ви издвоивме 8 работи што треба да ги направите за да си го замрдате креветот во спалната соба1. Водете љубов на работ на креветот
2. Плескајте го по газот додека водите љубов
3. Пружете му секси масажа што нема така лесно да ја заборави
4. Заврзете го за кревет со мек материјал, за да осети дека вие ја имате контролата
5. Заврзете ги вашите и неговите очи

 6. Користете секси играчки за возбудата да порасне
7. Прекривачот на спалната секогаш нека ви биде мек материјал, тој многу придонесува за удобност на двајцата
8. Разгорете ги страстите и исклучете се од реалноста, живејте го моментот кој ви се случува1. Водете љубов на работ на креветот
2. Плескајте го по газот додека водите љубов
3. Пружете му секси масажа што нема така лесно да

Пронајдете не на следниве мрежи: