8 работи кои на луѓето им се подраги од сексот

Loading...

Во која категорија спаѓате вие?Направени се истражувања од парови и поединци што им е побитно од сексот. Од направените истражувања, 53% од луѓето одговориле дека попрво би го замениле со утринското кафе, додека 73% од нив изјавиле дека би го жртвувале алкохолот. Ова не е прво истражување каде се испитуваат луѓето што поголемо задоволство им прави од сексот, и кога се во ситуација да избираат помеѓу. Ова се осумте работи кои попрво би ги направиле од сексот.
Сон
Се покажа дека 12 проценти од испитаниците, попрво би избрале добро преспиена ноќ отколку секс.
Мобилен телефон
Изгледа дека луѓето се зависни од мобилните, повеќе од сексот. Магазинот Тајм изјави во август 2011, дека 33 проценти од испитаниците би се откажале од секс на неколку недели, али од својот мобилен не.
Комплименти
Истражувањето спроведено во 2011 година, утврдило дека мажите и жените во дваесеттите години повеќе се грижат за своето его отколку за сексот.
Сланина
Сите знаеме дека сланината е вкусна, особено кога е крцкава, меѓутоа, дали е навистина вредна за да се замени сос секс? Судејќи по истражувањата во Канада, 43 проценти се изјасниле со „да“.

Омилена храна
Истражувањата во спроведени во 2012, откриле дека 39 проценти од сингл жените со задоволство би се откажале од сексот поради својата омилена храна.
Интернет
Истражувањето во 2008 година изнело информации, дека 46 проценти од жените попрво би се откажале од сексот на две недели отколку од интернетот. А од машките испитаници, 30 проценти се спремни на жртва.
Младост
Малку луѓе се спремни да го жртвуваат сексот заради младоста, најверојатно заради тоа што се подобрува со годините, но анкетираните жени во 2013 година, 21 процент од нив би се одрекле од сексот дури и на година дена.
 Направени се истражувања од парови и поединци што им е побитно од сексот. Од направените истражувања, 53% од луѓето одговориле дека попрво би го за

loading...
Loading...