Македонски убавици: Нина Ангелоска

Нашата нова македонска убавица е Нина Ангелоска од Охрид. Нина има прекрасна насмевка поради која пак можеме да си земеме за право и да ја прогласиме за една од најубавите Охриѓанки. Таа студира на Стоматолошкиот факултет во Скопје што пак ја докажува нејзината амбициозност и нејзиниот интелект. Една од скриените страсти и е фотографијата, а во слободно време како што можете да забележите од сликите се пронаоѓа како фото модел.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: