Македонски Убавици: Драгана Столеска

Loading...

Уште една македонска убавица, овој пат од Кичево – Драгана Столеска.

Драгана е родена 1994 година, живее во Кичево, а работи во модното студио Црнокрак. Уживајте во прекрасната галерија со клик врз сликата долу.

loading...