Мајка орално го задоволувала наставникот на нејзиното дете за повисока оцена

Дури откако го задоволила орално човекот кој таа мислела дека е наставник на нејзиното дете, тој и соопштил дека всушност и не предава на тоа оделение. Случајот не беше пријавен во полиција, но директорката на училиштето е во шок…

 

Имено тој ја уценувал жената за оценката соопштувајќи дека таа ќе мора некако да плати ако сака да се поправи оценката на нејзиниот син. Дури откако орално го задоволила, таа дознала дека тој всушност и не му предава на нејзиниот син. 

 

Очајната мајка сеуште не го пријавила случајот на сексуално малтретирање во полиција, а по се изгледа не е известена ниту директорката на училиштето. Дотичната  госпоѓа која е во шок после се што и се случило размислува дали да го пријави овој случај во полиција бидејќи е исплашена од откривањето на нејзиниот идентитет што значи дека ќе се осрамоти и себеси и нејзиниот син.

 

Имено кога се состанала насамо со наводно наставникот на нејзинот син, тој од неа барал таа да го задоволи ако сака да му се поправи оценката на нејзиното дете. Таа најпрвин одбивала, но тој ја убедувал со тоа што и истакнувал дека само така може да му ја поправи оценката на нејзиниот син и дека можеби работите би се влошиле доколку таа продолжи да одбива. Откако му ја исполнила желбата, тој и соопштил дека всушност неговиот колега му предава на нејзинот син.

 

Директорката на школото е во шок и вели дека прв пат слуша за нешто вакво…

Пронајдете не на следниве мрежи: