Сопственичката на најголемиот задник

За разлика од многу други девојки кои се прославиле благодарение на нивните гради, Pebbelz Da Model е името на девојката која се стекна со светска слава благодарејќи на вградените импланти во нејзиниот задник.

Навидум невистинито и помалку неверојатно. Сепак и покрај стекнатата слава со епитет кој секоја девојка би посакала да го добие, Pebbelz Da Model и повеќе од очигледно претерала во својата намера.

Дали вас овој задник би ви изгледал како нешто што би ве привлекло, или нешто што е надвор од границите на нормалното, безмалку одвратно.

Извор: 24sata

Пронајдете не на следниве мрежи: