Видео: Ги извадија од памет и на крај им кажаа „СКРИЕНА КАМЕРА“

Loading...

Ова е најсмешното видео од „Скриена камера“, погледнете што им се случи на млади момчиња кои буквално беа „извадени од памет“ кога ја видоа змијата, а потоа следуваше вистински хорор кој всушност беше хумор, но од едната страна, од другата страна беше вистински хорор.

loading...