Тие својот таван го претворија во љубовно гнездо, игротека и кино

Парите, желбата и фантазијата заедно може да направат вистинско чудо.

Пронајдете и изберете го вистинскиот начин како прашливиот и напуштен таван го претворите во соба која би ја замислиле дека постои само во бајките.

Инвентивност, софистицираност и стил. Секој дел совршено уреден, секоја просторија со своја посебна приказна.

Примери кој би можеле да им послужат на сите оние со подлабок џеб, за како и кој би бил вистинскиот начин за инвестирање на нивните пари.

Едноставно совршено.

Пронајдете не на следниве мрежи: