Снежана Родиќ ги вознемири сите со своето загревање на ЛОИ

Ау, сите портали се полни со слики и видео од загревањето на словенечката атлетичарка Снежана Родиќ.

Видеото за десетина дена е погледнато над 1 милион пати. Погледнете зошто!

Пронајдете не на следниве мрежи: