ФОТО: Најатрактивните Македонски мајки

Loading...

Кој вика дека мајките мора да возат мини комбиња и да носат големи фармерки? Поголемиот дел од жените, конкретно во нашата држава, откако ќе ги родат своите деца  го запоставуваат својот физички изглед.Но ова не важи за овие мајки кој дефинитивно зрачат со сексипил. Ви ги претставуваме  најатрактивните мајки на Македонско тло.
1.Хелена Роза 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2.Мелита Ракичевич

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3.Маја Глигоровска

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4.Лила Филиповска

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.Софија Каракаева

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Поврзани вести : 
Македонски убавици: Ана Серафимова 
Македонски убавици: Елена Вукановска
Македонски убавици: Бубе ЈаневскаКој вика дека мајките мора да возат мини комбиња и да носат големи фармерки? Поголемиот дел од жените, конкретно во нашата држава, откако ќе ги род

loading...
Loading...