Северина со солзи во очите на концертот кај Кемал Монтено

Loading...

За време на настапот и гостувањето на својот голем пријател и соработник Кемал Монтено, Северина неможеше да се воздржи и да ги задржи слозите за време на изведувањето не еден од нејзините големи хитови.

На сцената Северина се појави и блескаше во раскошна креација, притоа придружувајќи му се на Монтено во изведбата на неговиот огромен хит 'Pamtim samo sretne dane', а потоа пеејќи ја и автобиографската 'Grad bez ljudi', со силни емоции и солзи во очите.

Прекрасните зборови кажани од страна на хрватската најголема ѕвезда за едниот и единствен Кемал Монтено кај пубуликата предизвика и повеќе од огромно задоволство, задоволство надополнето со громогласен аплауз со појавувањето на сцената на безвременската ѕвезда Оливер Драгојевиќ.

Комплетирано задоволство и настан за паметење надополнет и со гостувањето на дел од останатите гости како Раде Шербеџија, Дино Мерлин, и големата легенда Здравко Чолиќ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: 24sata.hr

 

 

 

loading...