Македонски убавици: Теодора Стојановска

Уште една прекрасна македонска убавица но, овој пат од Скопје. Теодора Стојаноска е студентка. Мораме да признаеме дека има привлечна насмевка и изгледа многу атрактивно.
Погледнете ја нејзината галерјиа и ви ветуваме дека нема да останете рамнодушни.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: