Парагвајската убавица не се надева на медал

Лерин Франко (30) е една од најубавите спортистки на ЛОИ. Инаку таа фрла со копје и на претходните ЛОИ во Пекинг беше на 51 место.

Фотографијата што следи дефинитивно и го потврдува тоа. Таа е и заштитно лице на НАЈК. И се наоѓа на 64 место на сајтот  “AskMen” на најубави жени во светот. Се сложувате?!

 

Пронајдете не на следниве мрежи: