Карло Бос: Многу ми е мило што сум меѓу своите

Loading...

 

Најпознатата македонска порно ѕвезда Карло Бос, односно Гоце Гиновски се врати во својот роден крај, Куманово.

Карло по цели 10 години кариера реши да се врати во својот роден крај. Тој за Пулс24 изјави дека е среќен што конечно е дома и го поздрави својот народ. По цели 10 години тој конечно се чуствува како слободен граѓанин.

Гоце Гиновски е една од најжестоките порно ѕвезди. Тој ја напушти својата татковина пред 10 години со само една цел, да спечали некоја пара. Неговата првична цел во Италија не била да стане порно ѕвезда, иако од секогаш му било желба да биде дел од порно индустријата. На почетокот започнал да работи како водоинсталатор, а меѓувреме започнал да се движи по ноќни клубови каде што оставал огласи за жиголо. Иако работата како жиголо добро му тргнала, сепак, тој не бил исполнет.

Работата како жиголо му овозможила да запознае влијателна личност која му помогнала да влезе во порно индустријата. И така Гоце Гиновски стана познатиот Карло Бос.

loading...
Loading...