Која олимпијка е најубава??

Како се наближуваат Олимписките игри во Лондон се повеќе се појавуваат текстови во кои се прогласува најубавата олимпијка. 

Еве уште еден предлог

Лерин Франко, модел и мис на Парагвај.

Се сложувате?

Пронајдете не на следниве мрежи: