Се за пари: за 400 долари ја потопил главата во кофа со урина

Loading...

Луѓето се подготвени на се за пари. Иако е познато дека луѓето со послаб морал се спремни да преминат и преку мртви луѓе и животни за да дојдат до слава, постојат и луѓе кои за пари се подготвени да уринираат врз себе.

Буквално!

Никој тоа не го докажа повеќе од овој Американец кој за ситни 400 американски долари, ја пикна својата глава во кофа со 19 литри на урина, на општо зачудување на присутните. Тие изгледа не веруваа дека тој ќе успее до крај во овој предизвик…

Се надеваме дека била во прашање само неговата урина, иако тоа е многу сомнително. Се чини дека така би било помалку грозно, ако е тоа воопшто можно…

 

loading...