Фото: Нова ѕвезда – Анастасија Ражњатовиќ – ќерката на Цеца

Loading...

Погледнете ја слатката Анастасија Ражњатовиќ.Ќерката на Цеца сака да биде пејачка, исто како нејзината мајка, и не пропушта шанса за да се рекламира. Погледнете дел од приватната галерија на веројатно новата балканска музичка ѕвезда. 

loading...