Видео: Спортистки во вакви пози едноставно ви го одзимаат здивот…

Loading...

Многумина ќе се сложат колку е женскиот спорт поатрактивен од машкиот, но поради една причина.

Убавината и атрактивноста на поедини спортистки привлекува голем број на љубители. Па и „неспортска“ да е причината. Премногу спортистки се служат со својот изглед за да привлечат што е можно повеќе навивачи и не треба да се осудуваат поради тоа воопшто.

loading...
Loading...