Видео: БРАЗИЛЦИТЕ НЕ ПРЕСТАНАА ДА ЈА ПЕЈАТ ХИМНАТА, НЕЈМАР ПУШТИ СОЛЗИ!!!

Нешто што ретко се гледа, химната заврши, но бразилските фанови не застанаа со пеењето на химната, напротив, илјадници грла во еден глас, прекрасен амбиент кој вреди да се погледне.

Дефинитивно, тоа  е факт, најдобрата атмосфера на фудбалските стадиони е во Јужна Америка, нема потреба да се дебатира околу големото ривалство кое владее меѓу Аргентина и Бразил, секако, зборуваме на фудбалски план, па така оваа атмосфера е атмосфера за РЕСПЕКТ.

Како звучеше и како изгледаше сето тоа, видете и самите…

Пронајдете не на следниве мрежи: