Балотели од навивачи се криел во тоалет

Loading...

 
Популарниот “Супер Марио” по егзотичните летувања се врати на островот да се приклучи на својот тим. Уште на аеродромот бил забележан од група на обожаватели кој тргнале кон него за да се фотографираат и да добијат автограм.
Тоа не му се допаднало на фудбалерот и се решил да им избега и да се скрие во тоалетот, каде што се задржал подолго време и побарал помош од персоналот вработен на аеродромот да го изнесат од некој спореден излез за да го избегне метежот и контактот со фановите.

loading...