Дете без стапала ја импресионираше Барселона

Loading...

11- годишниот Габриел од Бразил, има деформитет уште од самото раѓање, тој нема стапала. Но тоа не претставува никаков проблем за него, тој одлично се движи на теренот а и меѓу другото поседува одлична техника.

Со ова момче се запозна јавноста уште пред две години кога бразилската национална телефизија ги представи неговите фудбалски квалитети а Габриел изјави дека негов најголем сон е да игра за Барселона, по кратко време неговиот сон се оствари.

loading...
Loading...