Принцот Вилијам и Дејвид Бекам заедно навиваа за Британија

Loading...

 

Принцот Вилијам инсистирал да биде сведок на фудбалскиот наптревар помеѓу Велика Британија и Обединетите Арапски Емирати, а на стадионот Вембли му се придружил и популарниот Бекс.

Принцот Вилијам и Дејвид имале прилика да поразговараат за досегашниот учинок на фудбалската репрезентација, а познато е дека тие заедно учествуваа во промоцијата на Лондон, кога се одлучуваше кој ке биде домакин на ЛОИ 2012.

Бекам со себе го понел и синот Бруклин, и сите тројца уживале во победата на својата репрезентација.

loading...
Loading...