Мис Бумбум: ова е најдобриот задник во Бразил

Loading...

Бразилскиот избор за девојка со најдобар задник кој траеше последниве неколку денови конечно заврши. Па така сите оние кои нетрпеливо чекаа сега може да здивнат бидејќи го пронајдоа најдобриот задник ако не и пошироко од Бразил.

А ова подолу е Мис Бумбум…

 

На натпреварувањето под назив Мис Бумбум кој се одржа во Сао Паоло, жири комисијата избираше 15 девојки, а победничката титула на крајот ја зема 25 годишната Карин Фелизардо.

Фелизардо додаде дека е навистина горда, бидејќи смета дека на овој начин во најдобро можно светло ги претставила бразилските жени. 

Покрај примамливата титула, таа освоила и награда од 2500 долари.

loading...