И Хурем ќе стапнува на лудиот камен

Loading...

Во моментов најпопуларната турска актерка Мерием Узерли, го покажа својот веренички прстен.Златниот прстен кој на себе има бели камења во облик на солза кажа се-црвенокосата актерка наскоро ќе се венча со милионерот Кан Атеш.

 

Нејзиниот вереник, кој е 46 годишен бизнисмен е најсреќниот човек на светот.  

Иако тој важеше за најпосакуваниот ерген и човек за кого целата турска јавност мислеше дека нема никогаш да се венча, конечно ја пронајде својата сродна душа која воедно и многу го заузда. 

Откако се пресели во Турција, животот на актерката се измени од самиот корен. Пред улогата на Хурем, таа живееше во Германија и беше сама и депресивна. Сега таа е една од најпознатите и најпосакуваните жени во Турција.

 

loading...