(Фото) Новиот Toyota RAV4 во продажба во 2013!

Loading...

Првите три генерации на RAV4 се продадени во 4,5 милиони примероци, па поради тоа и од новиот модел се очекуваат големи успеси. Новиот модел е за 20 центиметри подолг, многу попросторен со багажник од 547 литри, поагресивен дизајн и нова, модерна технологија. Бензинскиот мотор развива 149КС, а дизелскиот 122 и 148КС. Продажбата започнува во првата половина на 2013 година. 

 

 

loading...