Фото: Станија го покажа задникот за да го обележи враќањето во Србија

 

Српската старлета која помина неколку месеци во САД, конечно се врати во родната Србија.

Таа веќе неколку дена се обидува да не открие дека е во Србија, но луѓето ја препознаа на концертот на Марина Тадиќ во Нови Сад. Откако веста за нејзиното враќање се прошири низ Балканот, таа реши да ја објави оваа слика на социјалните мрежи.

И посакуваме добредојде!

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: