„ПУЛС24“ АНКЕТА: Гласајте за ТИМОТ НА ГОДИНАТА!

Loading...

Почитувани наши читатели, „Пулс24“ ве повикува да го одбереме „ТИМОТ НА ГОДИНАТА“, кликнувајќи „Like“ на одредена слика/фудбалер вие гласате за вашиот фаворит. Се избира ЕДЕН голман, ЧЕТИРИ одбранбени фудбалери, ЧЕТИРИ средни фудбалери, ДВА напаѓачи (формација 4-4-2). Гласањето трае до 23.12.2012 (до 00:00h. кон Понеделник 24.12.2012). Откако ќе заврши гласањето, резултатите ќе бидат објавени на www.puls24.mk

 

*Номинирањето е според uefa.com
*Фото: uefa.com

Гласањето можете да го извршите ТУКА.

loading...
Loading...