Го изневери со 20 мажи

Loading...

 

Како може девојка која има полни раце работа во шоубизнисот да успее да го изневери момчето со 20 мажи, се запраша Роб Кардашијан на твитер. Тој научи од своите постари сестри дека треба да ја сподели на твитер секоја работа што го мачи.

Па така, тој почна да зборува за неговата врска со Рита Ора. Тој на свокот твитер профил напиша: “Како е можно да биде постојано зафатена со кариерата во шоу бизнисот а да стигне да го изневери дечкото со 20 мажи. Ми се згади после се што направи!”

Набрзо откако го објави овој твит, тој го избриша. Потоа продолжи да твитува легендарни цитати за подршка. Продолжи со твиотови во врска со тоа дека заслужува подобра девојка од Рита.

 

 

loading...