(Видео) Како да отворите шише пиво без да го допрете

Loading...

Еве ви начин… успева секогаш, без исклучоци. 

Се разбира, не се обидувајте да го направите ова дома. Освен ако не ви пречи нередот. 

 

 

 

 

loading...