Македонски убавици: Драгана Чуприна

Loading...

На ваше барање, а наше големо задоволство, по согласност од страна на Чуприна ја објавуваме нејзината втора галерија. 

На овие фотографии таа е необична, мистериозна, посебна.

Ве гледа во очи и како да знае што мислите…

А ќе можете да ја видите веднаш вистинската македонска убавина, смирена од поднебјето и вековната традиција. Убава, а ненаметлива, продорна, а незаобиколива.

Тоа е нашата Чуприна.

 

loading...