Шако Полумента нема заби!

Loading...

Полумента во моментов е без заби затоа што сака да има холивудска насмевка која ќе му го олесни џебот за 15.000 евра.

 

 

Последниве неколку месеци на Шако Полумента не можеме да видиме насмевка на која сме навикнати, се работи за скап систем со кои се вметнуваат навлаки со најквалитетен порцелан кои имаат доживотен рок.

Додека ја работеше горната вилица, Шако избегнуваше да се појавува во медиуми, дури и кога одеше на некои настани строго внимаваше на фото-репортерите како и на фотографиите кои излегуваат во медиумите

loading...