Иле Петровски сними “кавер” за Мила на Саша Ковачевиќ

Loading...

Младиот поп пејач Иле Петровски сними ковер за песната Мила на Саша Ковачевиќ како проба за свирка.

 

 

Во опуштена атмосфера со цел да направи проба за тоа како песната би звучела на свирка, младиот пејач сними ковер верзија на песната Мила на Саша Ковачевиќ, погледнете како тоа изгледа.

 

 

Иле Петровски неодамна настапи и на традиционалниот хуманитарниот концерт за хендикепираните лица кој се одржува секоја година во салата „Гоце Делчев“ во Општина Илинден. Неговите фанови ни обезбедија аматерско видео од настапот, па погледнете како тоа изгледа.

 

 

Добар дел од естрадата треба да земе пример од младиот пејач кој досега не одбил ниеден хуманитарен настап, хуманоста му е секогаш во прв план.

loading...