„Bei The Fish“ со нов албум

Loading...

Групата „Bei The Fish” најавува нов албум што треба да се појави на 21 декември.

Албумот насловен како „At The End Of The Sand”- „На крајот од песокот” излегува како коментар на четирите милијарди години живот на планетата земја, човековото постоење и неговото лудило.

Термините како религија, држава, контрола, припадност, општество, еволуција, технологија, историја, цивилизација, планета земја, се само дел од приказната на овој албум.

Макфакс

loading...
Loading...