Нов македонски хит: Ни трага, ни глас!

Loading...

Неодамна на интернет се појави нова македонска песна која брзо стана претпознатлива меѓу тинејџерите.
 

Песната Ни трага, ни глас е на младиот рапер Дамјан Цветановски, познат по прекарот Профи. Песната е 9-та на албумот „Покажи кој си“ кој беше издаден неодамна.

За видео записот се погрижија неговите пријатели кои работеа под палката на Шеро Мустафа, продукцент и режисер.

loading...