Ана Колеќеска во Пред и Потоа

Loading...

Нашата кандидатка за денешната рубрика ПРЕД И ПОТОА е Ана Колеќеска

 

 

За целокупната трансформација се погрижи нашиот стилист Небојша Пешевски со кого ќе ги правиме и наредните трансформации за рубриката ПРЕД И ПОТОА на Пулс24.мк

Ви се допадна трансформацијата? Очекуваме коментар.

loading...