(Фото) Најлошите фризури во историјата на спортот

Еве неколку фризури кои не смеете ни да помислите да ги направите.

1. Абел Ксавиер

2. Спенсер Хос

читајте пулс24

3. Андре Агаси

4. Карлос Валдерама

5. Двејн Шинциус

6. Џејсон Кид

7. Крис Андерсон

8. Андреј Кириленко

9. Бакари Сања

10. Пол Џонс

11. Ендру Богут

12. Роберто Баџо

13. Денис Родман

14. Тајгер Вудс

15. Тарибо Вест

16. Латрел Спривел

Пронајдете не на следниве мрежи: